Fortrolighedspolitik

JustSwap hjemmeside og mobile enheder er GDPR kompatible. Venligst læs mere om GDPR her:

https://advisera.com/eugdpracademy/gdpr/

Denne Fortrolighedspolitik styrer den måde, hvorpå JustSwap indsamler, bruger, opretholder og offentliggør oplysninger indsamlet fra brugere (hver en ”Bruger”) af http://www.justswap.org hjemmeside (”Websted”). Denne Fortrolighedspolitik bruges til Siden, mobile apps, og alle produkter og servicer tilbudt af JustSwap.

Personlige identifikationsoplysninger

Vi kan indsamle personlige identifikationsoplysninger fra brugere på en række forskellige måder, herunder, men ikke begrænset til, når brugere besøger vores websted, registrerer på webstedet, abonnerer på nyhedsbrevet og i forbindelse med andre aktiviteter, tjenester, funktioner eller ressourcer vi stilles til rådighed på vores Websted. Brugere kan blive bedt om, som passende, navn, e-mail adresse, postadresse. Brugere kan, dog, besøge vores Websted anonymt. Vi indsamler kun personlige identifikationsoplysninger fra brugere, hvis de frivilligt sender sådanne oplysninger til os. Brugere kan altid nægte at levere personligt identifikationsoplysninger, bortset fra at det kan forhindre dem i at deltage i bestemte aktiviteter relateret til systemet. Vi kan indsamle ikke-personlige identifikationsoplysninger om brugere, når de interagerer med vores websted. Ikke-personlige identifikationsoplysninger kan indeholde browsernavn, type computer og teknisk information om brugere betyder forbindelse til vores websted, f.eks. operativsystemet og de udbydere af internetudbydere og andre lignende oplysninger. Webbrowser-cookies. Vores websted kan bruge "cookies" for at forbedre Brugeroplevelsen. Brugerens webbrowser placerer cookies på harddisken til optagelsesformål og nogle gange sporer oplysninger om dem. Bruger kan vælge at indstille deres webbrowser til at nægte cookies eller at varsle dig, når cookies sendes. Hvis de gør det, bemærk at nogle dele af webstedet muligvis ikke fungerer korrekt. Hvordan vi bruger indsamlede oplysninger kan JustSwap indsamle og bruge Brugernes personlige oplysninger til følgende formål:

·   Til at personliggøre bruger oplevelse. Vi må muligvis bruge oplysninger til at forstå, hvordan vores brugere som gruppe bruger de tjenester og ressourcer, der leveres på vores websted.

·   At sende periodiske e-mails. Vi kan bruge e-mailadressen til at svare på deres henvendelser, spørgsmål og/eller andre anmodninger. Hvis brugeren vælger at tilmelde sig vores mailingliste, vil de modtage e-mails, der kan indeholde virksomhedsnyheder, opdateringer, relateret produkt eller serviceoplysninger mv. Hvis Brugeren til enhver tid vil afmelde sig fra at modtage fremtidige e-mails, indgår vi detaljeret afmeldingsinstruktioner nederst på hver e-mail eller Bruger kan kontakte os via vores hjemmeside.

Hvordan vi beskytter din information. Vi vedtager passende dataindsamling, lagrings- og behandlingspraksis og sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse mod uautoriseret adgang, ændring, afsløring eller ødelæggelse af dine personlige oplysninger, brugernavn, adgangskode, transaktionsoplysninger og data gemt på vores Websted. Deling af dine personlige oplysninger. Vi sælger ikke, handler, eller lejer Brugerens personlige identifikationsoplysninger til andre. Vi kan dele generisk aggregeret demografisk information, der ikke er knyttet til personlige identifikationsoplysninger vedrørende besøgende og brugere med vores samarbejdspartnere, betroede partnere og annoncører til de formål, der er skitseret ovenfor.

Ændringer i denne privatlivspolitik. JustSwap har retten til at opdatere denne privatlivspolitik på hvilket som helst tidspunkt. Når vi gør det, reviderer vi opdateringsdatoen nederst på denne side. Vi opfordrer Brugere til hyppigt, at tjekke denne side for eventuelle ændringer, og at holde sig informeret omkring, hvordan vi hjælper med at beskytte de personlige oplysninger vi indsamler.

Du anerkender og accepterer, at det er dit ansvar at regelmæssigt gennemgå denne privatlivspolitik og blive opmærksom på ændringer.

Din accept af disse vilkår. Ved at bruge dette Websted og vores mobile apps, tilkendegiver du din accept af denne politik og servicevilkår. Hvis du ikke er enig i denne politik, venligst ikke brug vores Websted eller vores mobile apps. Din fortsatte brug af Webstedet efter udsendelse af ændringer af denne politik vil blive betragtet som din accept af disse ændringer. Hvis du har spørgsmål til denne Fortrolighedspolitik, skal du kontakte os, hvis du har brug for dette websteds praksis eller dine kontakter med dette websted, venligst kontakt os.

Tilbage til toppen