Om Os

SWAP i stedet for at købe og sælge.

JustSwap er en avanceret platform til at swappe mellem mennesker. JustSwap er baseret på konceptet GENANVENDELSE.

JustSwap er et nyt projekt, der blev lanceret i Danmark i 2018 og grundlagt af en meget ung iværksætter med det formål at ændre måden vi ser på de ting, vi har.

JustSwap er et multifunktionsprojekt designet til at øge social handel, social udveksling, socialøkonomi og miljøbeskyttelse.

Giv dine ting en chance til, ved at give dem et nyt formål. Hvis du er blevet træt af nogle af dine ting, så kan du nu swappe dem. Ved at swappe, bytter du uønskede ting med andre ting efter dit eget valg, så de kan få en frisk start. Det vil ændre måden, du ser på de ting du har.

Ved at genbruge og genanvende forskellige ting, tjener JustSwap et godt formål ved at minimere spild i samfundet, skåne miljøet og gøre vores samfund til et bedre sted.

På JustSwap kan du også ”give dine ting væk” uden at Swappe. Foræring kan hjælpe mennesker i nød, der er ude af stand til at Swappe eller købe genstande. Dette er velgørenhed mellem mennesker på et meget enkelt niveau, og kan desuden være med til at danne relationer til gavn for mange.

JustSwap ønsker, at understøtte naturens vilkår således at den fortsat kan give os ressourcer og beskytte det miljø, som omgiver os og som vores velbefindende afhænger af.

På JustSwap kan du Swappe næsten hvad som helst.

JustSwap er gratis i de første seks måneder. Herefter vil et medlems årsgebyr gælde for alle medlemmer, både gamle og nye. Medlemsgebyret bliver 50 kr. om året.

Tilmeld dig JustSwap så du kan gøre en forskel ved at GENANVENDE.

Tilbage til toppen